Κοσμηματα. Ηλεκτρονικό κατάστημα από κοσμήματα με υλικά Swarovski
 
Γλώσσες
greek english
Αρχική ΣελίδαΕπιλογή χρωμάτωνΕταιρικό προφίλVideo παρουσίασηΣυλλογή προϊόντωνΧονδρική πώλησηΣυνεργάτεςΕπικοινωνία
Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική σελίδα
 
Κατηγορίες
1
 
Πληροφορίες
1
 
Περιοχή μελών
Καλωσήλθες Επισκέπτη!

E-Mail:

Κωδικός:


Υπενθύμιση κωδικού

Μη εγγεγραμμένος;
Δημιουργία λογαριασμού
 
Newsletter
 
 
 
Όροι χρήσης/Προσωπικά δεδομένα

Όροι χρήσης

Η Crystal Pleasures δηλώνει στο καταναλωτικό του κοινό ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την πληρέστερη απεικόνιση των κοσμημάτων της  στο επίπεδο οπτικού υλικού.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας δεσμεύεται ως προς την ορθή, μη κακόβουλη χρήστη της ιστοσελίδας kosmimata.crystalpleasures.gr  Η εταιρία μας  διατηρεί το δικαίωμα της μετατροπής  του περιεχομένου και την προστασία με κάθε νόμιμο μέσο της εταιρικής της φήμης .

Η Crystal pleasures απαγορεύει ρητά την αναδημοσίευση οποιασδήποτε μορφής μέρους ή όλου του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε οποιοδήποτε άλλο μέσο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του. Οι φωτογραφίες των κοσμημάτων και ο σχεδιασμός τους αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Crystal Pleasures λόγω της μοναδικότητας τους


Προσωπικά δεδομένα και εμπιστευτικότητα  

Η Crystal pleasures ,  δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του. Οι επισκέπτες, μόνο εφόσον επιθυμούν να προβούν στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, καταχωρούν στην βάση δεδομένων της Crystal Pleasyres τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ορθή διεκπεραίωση της συναλλαγής. Τα στοιχεία αυτά αφορούν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και τους τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax email). Εφόσον η συναλλαγή προορίζεται για επαγγελματική χρήση, τότε ο πελάτης συμπληρώνει και τα επαγγελματικά του στοιχεία που αφορούν το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ, την επωνυμία και το αντικείμενο των εργασιών του.

Τα παραπάνω αναφερθέντα στοιχεία σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας  για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που αφορούν τις συναλλαγές μεταξύ του πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος Crystal Pleasures . H Crystal Pleasures  διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει, όποτε κρίνεται απαραίτητο, τους εγγεγραμμένους πελάτες του για προσφορές και προτάσεις αγοράς στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, στην περίπτωση και μόνο που ο πελάτης δεν διατίθεται αρνητικά απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι Crystal Pleasures  δεν διαχειρίζεται, δεν αποθηκεύει, δεν έχει πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν την πιστωτική κάρτα του πελάτη με τον οποίο συναλλάσσεται. Ο πελάτης, εφόσον επιλέξει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής του μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω του οργανισμού Paypal, πληκτρολογεί τον αριθμό της κάρτας του, το ονοματεπώνυμό του, και τον κωδικό CVV στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Έπειτα, τα χρήματα πιστώνονται στον επιχειρηματικό λογαριασμό της Crystal Pleasures  και η πληρωμή εκκαθαρίζεται μόνο εφόσον τα εμπορεύματα φύγουν από το κατάστημα εξυπηρέτησης για τον προορισμό τους. Το περιβάλλον πληρωμής όπου οι πελάτες καταχωρούν τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας είναι προστατευμένο με κρυπτογράφηση 128 bit και ανάλογο πιστοποιητικό προστασίας δεδομένων. H Crystal Pleasures  προτρέπει το καταναλωτικό του κοινό στη διεκπεραίωση των συναλλαγών του μέσω πιστωτικής κάρτας αφού έτσι διασφαλίζεται η ταχύτητα και αξιοπιστία των συναλλαγών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

H Crystal Pleasures  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης απέναντι στην ιδιωτικότητα των πελατών και χρηστών του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το μέγιστο δυνατό βαθμό προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

 

 

Συνέχεια
 
 
Όροι χρήσης/Προσωπικά δεδομένα | Πολιτική Επιστροφών | Αποστολή/Κόστος | Newsletter | Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αγ Βαρβάρας 7 Βύρωνας. Τηλ.: 210.76.50.097, Fax: 210.76.50.098
MAJOR CREDIT CARDS ACCEPTED

Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center